Mainstreamový verklík „potrebujeme“ s metódou varenia žaby k povinnému očkovaniu

Ilustrácia: Pixabay

Potrebujete sa zaočkovať proti šíreniu Covid-19. Potrebuje dostať dve dávky s odstupom 6 mesiacov. Potrebujete dostať tretiu dávku – „posilňovač“ po pol roku. Potrebujeme skrátiť posilňovač na tri mesiace. Je nevyhnutné skrátiť tretiu dávku na dva mesiace (aby na Slovensku dôchodcovia dostali 300 eurovú poukážku).

Potrebujeme zaočkovať kritickú infraštruktúru. Potrebujeme zaočkovať seniorov v DSS-kách. Potrebujeme zaočkovať všetkých seniorov nad 65 rokov. Potrebujeme očkovať ľudí nad 55 rokov. Všetci dôchodcovia bez ohľadu na zaočkovanosť dostanú lockdown, lebo omikron. (Matovič).

Potrebujeme testovať žiakov. Potrebujeme očkovať tínedžerov 17+. Potrebujeme zaočkovať deti už od 5 rokov plus.

Covid pas je sloboda. Covid pas je sloboda na rok. Platnosť covid pasu sa skráti na 9 mesiacov. K 9-mesačnému covid pasu potrebujete aj PCR test.

Vyjadrenie Uršuly von der Leyenovej: „Certifikát zaistí, že výsledky budú vzájomne uznávané naprieč členskými štátmi. Tým covidpas pomôže znovu obnoviť slobodu pohybu.” (17.marca 2021) – Portugalsko, aj Írsko a Taliansko oznámili, že do krajiny nevpustia nikoho, ani plne zaočkovaných, bez PCR testu…

Na decembrovom samite EÚ zrejme dôjde k ďalšej zmene – k „slobodnému“ certifikátu (covid pas) musíte mať aj PCR test…

Ako funguje metóda postupného varenia žaby

Tomuto systému namotávania ľudí sa hovorí metóda postupného varenia žaby. Ak by ľuďom alebo žabe povedali, že ich dajú do hrnca s vriacou vodou, tak by sa na to nik nedal nahovoriť

Preto ľudí nalákajú do hrnca na slobodu sloganom „hrniec je sloboda“. A potom začnú zvyšovať teplotu vody. Ak sa ľudia začnú nepokojne mrviť, oznámia im, že už len ich sloboda a ochrana seba nestačí. Začína citové vydieranie, aby vydržali a držali hubu a krok. Musia vydržať, lebo ide predsa aj o ochranu pre ich blízkych (čo sa nezakladá na pravde, lebo je potvrdené, že očkovaní sú prenášači).

Teplota sa opäť zvýšila, ľudia sa v hrnci opäť mrvia. Vakcinační kuchári pridajú sociálne vydieranie – nerobíte to len pre seba, svojich blízkych, ale robíte to aj pre druhých. Človek ako sociálna bytosť má zakódovaný strach zo sociálneho vylúčenia, preto sa podvolí. Navyše si vďaka propagande médií začína myslieť, že je „in“, že je lepší ako ostatní, lebo všade počúva, že je on je „zodpovedný“.

Teplota sa opäť môže zvýšiť, už vidieť prvé bublinky ako stúpajú v hrnci s varenými žabami/ľuďmi nahor.

Prichádza čas na vhodenie korenia. Najskôr očkovacia lotéria, potom 300-eurové poukážky. Niekoľko ľudí naskáče do hrnca, ale stále je poloprázdny.

A tak domáci aj globálni šéfkuchári vyhlásia, že všetci musia do hrnca naskákať povinne, lebo inak nebudú môcť chodiť verejnou dopravou, ani do práce, ani do obchodov, no najmä, že ak celý život žaby platili zdravotné poistenie a nemuseli byť ani choré, lebo sa o seba starali, tak im to nebude nič platné, lebo liečbu v nemocnici si budú musieť zaplatiť.

Voda už vrie, žaby sú uvarené. Lenže ako niesli fajzer kuchári Billovi Gatesovi hrniec na ochutnávku s uvarenými žabami, pošmykli sa na banánovej šupke a seba, aj jeho obarili. Akosi tí hore zabúdajú, že nielen oni na žaby, ale aj ten Hore na každú sviňu už vodu varí.

Po slovensky: toľkokrát bude Matovič s Hegerom, Lengvraským, Remišovou a Kolíkovou chodiť s krčahom po vodu, až sa im rozbije. Akurát, že tých žiab bude po čase podstatne menej, lebo s uvarenou žabou to bude ako s uvareným vajcom – nebude ani ďalšie kuriatko a z neho sliepočka, ani ďalšie žubrienky a z nich žaby. Čo už. Kto má nielen mozog, ale aj rozum možno porozumel.

Rafael E. Rafaj

SKSPRAVY

Zdroj:  SKspravy.sk https://skspravy.sk/komentare/mainstreamovy-verklik-potrebujeme-s-metodou-varenia-zaby-k-povinnemu-ockovaniu/  © SKSPRAVY Všetky práva vyhradené Člen skupiny BossMedia

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Prevádzkovateľ InovationSK s.r.o., kontakt info@bossmedia.sk, telefón: 0903218367. Používa súbory cookies na prispôsobenie obsahu reklám a funkcie sociálnych médií a analýzu návštevnosti. Informácie o vašom používaní našej stránky zdieľame aj s našimi partnermi v oblasti sociálnych médií, reklamy a analýzy. View more
Cookies settings
Súhlasím
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Kto sme

Navrhovaný text: Adresa našej webovej stránky je: https://www.aktuality24.sk.

Komentáre

Navrhovaný text: Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu. Anonymizovaný reťazec vytvorený z vašej e-mailovej adresy (nazývaný aj hash) môže byť poskytnutý službe Gravatar pre overenie, či ju používate. Zásady ochrany osobných údajov služby Gravatar nájdete na: https://automattic.com/privacy/. Po schválení vášho komentára bude vaša profilová fotografia verejne zobrazená spolu s obsahom vášho komentára.

Multimédiá

Navrhovaný text: Pri nahrávaní obrázkov na webovú stránku by ste sa mali vyhnúť nahrávaniu obrázkov s EXIF GPS údajmi o polohe. Návštevníci webu môžu stiahnuť a zobraziť akékoľvek údaje o polohe z obrázkov.

Súbory cookies

Navrhovaný text: Ak pridáte komentár na našej stránke, môžete súhlasiť s uložením vášho mena, e-mailovej adresy a webovej stránky do súborov cookies. Je to pre vaše pohodlie, aby ste nemuseli opätovne vypĺňať vaše údaje znovu pri pridávaní ďalšieho komentára. Tieto súbory cookies sú platné jeden rok. Ak navštívite našu stránku prihlásenia, uložíme dočasné súbory cookies na určenie toho, či váš prehliadač akceptuje súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a sú odstránené pri zatvorení prehliadača. Pri prihlásení nastavíme niekoľko súborov cookies, aby sme uložili vaše prihlasovacie údaje a nastavenia zobrazenia. Prihlasovacie cookies sú platné dva dni a nastavenia zobrazenia jeden rok. Ak zvolíte možnosť "zapamätať", vaše prihlásenie bude platné dva týždne. Pri odhlásení sa z vášho účtu sú súbory cookies odstránené. Pri úprave alebo publikovaní článku budú vo vašom prehliadači uložené dodatočné súbory cookies. Tieto súbory cookies neobsahujú žiadne osobné údaje a odkazujú iba na ID článku, ktorý ste upravovali. Súbory sú platné 1 deň.

Vložený obsah z iných webových stránok

Navrhovaný text: Články na tejto webovej stránke môžu obsahovať vložený obsah (napr. videá, obrázky, články a podobne). Vložený obsah z iných stránok sa chová rovnako, akoby návštevník navštívil inú webovú stránku. Tieto webové stránky môžu o vás zbierať osobné údaje, používať súbory cookies, vkladať treťo-stranné sledovanie a monitorovať vašu interakciu s vloženým obsahom, včetne sledovania vašej interakcie s vloženým obsahom, ak na danej webovej stránke máte účet a ste prihlásený.

S kým zdieľame vaše údaje

Navrhovaný text: Ak požadujete obnovenie hesla, vaša adresa IP bude uvedená v e-maile na obnovenie hesla.

Ako dlho uchovávame vaše údaje

Navrhovaný text: Pri pridávaní komentára, komentár a jeho metaúdaje sú uchovávané oddelene. Vďaka tomu vieme automaticky rozpoznať a schváliť akékoľvek súvisiace komentáre bez toho, aby museli byť podržané na moderáciu. Pre používateľov, ktorí sa zaregistrujú na našich webových stránkach (ak takí existujú), ukladáme aj osobné údaje, ktoré poskytujú, do ich užívateľského profilu. Všetci používatelia môžu kedykoľvek zobraziť, upraviť alebo odstrániť svoje osobné údaje (okrem zmeny používateľského). Správcovia webových stránok tiež môžu zobraziť a upraviť tieto informácie.

Aké práva máte nad svojimi údajmi

Navrhovaný text: Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Kam posielame vaše údaje

Navrhovaný text: Komentáre návštevníkov môžu byť kontrolované prostredníctvom automatizovanej služby na detekciu spamu.
Save settings
Cookies settings